Fastelavnsboller – Low carb

Fastelavn nærmer sig og man har siden jul kunnet købe fastelavnsboller hos bageren. Mine børn er så klar med udklædningsdragter og er fuldstændig overstadige, da vi i år har købt dragter. Vi plejer ellers at lave dem selv, men det er mit overskud ikke til i år. Så de har fået lov til at vælge på en webshop, hvad de vil være. Sygeplejerske og Robin hut. De bliver så fine 🙂

Nå, men det kræver jo også fastelavnsboller. Igen må jeg indrømme at det kniber med overskud, så vil egentlig bare huske jer på, at der allerede ligger et par lækre opskrifter på fastelavnsboller, på bloggen. Se lige her 😉

Sidste år lavede jeg disse lækre Fastelavnsboller med hindbær. Det er klart de bedste jeg har lavet. Hindbærskummet smager fantastisk.

Der er også denne udgave med vaniljecreme. De var nu også gode 😉 Low carb fastelavnsboller.

 

Heldigvis kan vi få massere af gode kager, selvom vi gerne vil undgå mel og sukker 🙂 Man kan jo også vælge den ægte vare, men det bestemmer man heldigvis selv 🙂 Ikke alle reagere så voldsomt på sådan en sag. Det gør jeg dog. De store mængder sukker er altid voldsom for min krop. Sjovt nok er kage – især wienerbrød det værste 🙂

Håber I får en skøn fastelavn om et par uger og rigtig får hygget jer, med fastelavnsboller og udklædning 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *