Fastelavnsboller

Fastelavn nærmer sig:-) Synes man ser fastelavnsboller over det hele og hold da op hvor de frister mig;-) Det fik mig til at tænke på de fastelavnsboller jeg har lavet de sidste par år, og vil da også lige genopfrisk jeres hukommelse;-) Jeg har også lavet en ny udgave, som I kan se nedrest i indlægget:-)Fastelavnsboller er jo en lidt svær ting. Jeg synes at dem man køber er så kedelige og smagsløse. Hvis man køber dem uden creme, så er det jo faktisk bare en chokoladebolle og køber du dem med creme, så er det en chokoladebolle med creme – kedeligt. For mig er fastelavnsboller sjov og ballade. Måske svært at se på billederne her, men når jeg laver dem med børnene, så går vi helt amok med at pynte. Det er rigtig sjovt:-)

God fastelavn til jer alle. Måske lidt for tidligt, men mange steder bliver der holdt fastelavn i denne weekend. Mine børn skal f.eks holde i morgen i børnehaven:-)

 

Low carb fastelavnsboller

 Den lækre udgave her, med dejlig creme. Low Carb Fastelavnsboller

Fastelavnsboller 002

 

I denne udgave er der brugt lidt kamutmel:-)  Fastelavnsboller

Fastelavnsboller med nougat

Og så er der året nye udgave. De smager fantastisk, men det er nok fordi de indeholder hvedemel. De er dog sukkerfri;-) Opskriften hører ikke helt til herinde, så den ligger på Fru Spinat.dk Fastelavnsboller med nougat Det er en grov bolle. Om de er PCOvenlige eller ej, vil jeg lade op til dig:-) Jeg vil dog mene at de er bedre end dem man køber.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *