Fiskekarbonader med bagte rødder og citron – Fra Årstiderne

Jeg så en annonce for Årstidernes nye slankekasse. Jeg tænkte at det lyder jo godt nok smart og nemt. Derfor kontaktede jeg Årstiderne og tilbød at anmelde deres nye kasse. Den var de straks med på og i tirsdag modtog jeg kassen. Min ide med anmeldelsen er at se om den er PCOvenlig og hvor lidt der evt. skal til for at gøre den PCOvenlig.

Der er 5 måltider til 4 personer i kassen. I får alle opskrifterne her de næste dage. Nederste i hver opskrift skriver jeg hvad jeg har gjort for at tilpasse opskriften til os PCOpiger – hvis det altså er nødvendigt:-) Den sidste dag kommer jeg også med en samlet anmeldelse af kassen:-)

Første dag står den på fisk. De bagte rødder skriger jo ligesom i øjnene på mig, men som du kan læse nederest så blev det nemt klaret. Ellers var opskriften perfekt:-) Retten indeholder 485 kcal pr. potion.

Det er bestemt ikke sidste gang at jeg laver de fiskekarbonader. De var super gode. Meget bedre en fiskefrikadeller:-) Familien kunne godt lide rødderne. Laura spiste selv persillerødderne fordi hun troede det var kartofler;-) Efter hun havde spist et par stykker, afslørede jeg hvad hun havde spist. Men det var heldigvis i orden:-) Børnene fik lidt remoulade til da dressingen ikke lige var dem.

I sådanne en kasse fra Årstiderne er der alt med hvad du skal bruge. Og opskrifter der er meget nemme at følge. Det hele er i kassen. Men det kan du læse mere om i min samlet anmeldelse om nogle dage:-)

Fiskekrebinetter, årstiderne

Den oprindelige udgave, som familien fik:-)

Fiskekrebinetter, årstiderne 2

Og så min super lækre udgave

Fiskekrebinetter, årstiderne 3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *