Flødeboller – af Emilie.

Jeg har fået denne opskrift af en læser -Tak Emilie. Opskriften er på lækre flødeboller. Jeg kastede mig ud i forsøget, for de lyder bare super gode. De blev meget lækre. Jeg skulle dog ikke bruge så meget vand til marcipanen. De tager noget tid at lave, men jeg kastede mig over dem, dagen efter jeg havde fået 5 vacciner og bare skulle koncentrerer mig om noget;-) Og da jeg samtidig havde gevaldigt ondt af mig selv, så passede det fint med disse som belønning. Jeg lavede halv potion. Og der var rigeligt til flere dage:-)

Emilie skriver at man kan prøve at tilsætte lidt jordbær essens eller lakrids essens til guffen, hvis man vil have en anden smag end den almindelige.

 

5 thoughts on “Flødeboller – af Emilie.

  1. Jeg har altid været HELT VILD med flødeboller. Uha da.. Jeg kunne altid spise en flødebolle eller tre 😉 Så jeg blev simpelthen så glad da jeg så denne opskrift. Nu er den afprøvet, og UHA de er gode! Dem kan jeg varmt anbefale! MUMS!!! Det tog noget tid, men det var slet ikke så svært som jeg troede. Ikke sidste gang jeg har lavet dem 🙂

  2. Jeg vil til at lave flødebollerne og kunne godt tænke mig at de blev lidt forskellige. Hvor køber man lakridsessens, det har jeg ikke kunnet finde nogen stedder?

  3. Jeg har lige lavet disse flødeboller, og desværre faldt skummet sammen, da jeg havde bagt dem og de stod til afkøling… nogen som har en ide om hvorfor det kan være? Det stod fint og stift da de kom ud af ovnen… 🙁

  4. Er der nogen der ved om der findes et velsmagende sødemiddel der kan bruges til at koge en sirup af så jeg kan lave italiensk marengs og fransk nougat?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *