Flat iron steak med blomkålsfritter – LCHF

 

Flat iron steak med blomkålsfritter

Som I måske husker så købte jeg noget rigtig lækkert og anderledens kød hos  Onkel Toms Grillhytte. En af de spændende udskæringer var Flat iron steak. Et stykke kød som jeg ikke helt vidste hvad jeg skulle forvente mig af. Når jeg læste om det på nettet, så lød det lækkert, så jeg synes jeg ville forsøge. Også fordi at prisen var god 😉

Og kødet levede bestemt om til det jeg havde læst. Det var super mørt. Der var hele to kæmpe stege i pakken. Der var ingenting at pudse af (ingen sener, fedt eller andet). Det var helt 100% reelt kød. Smagen var lidt som flanksteak, hvis I kender det. Dog meget finere i strukturen og super lækkert. Det var meget mørt og ja, bare fantastisk hele vejen igennem 🙂 Jeg tilberedte det selvfølgelig på min nye grill Weber One-Touch® Original. Så det også fik en lækker smag af grill. Vi fik de dejligste sprøde blomkålsfritter, asparges og persilleolie til 🙂 Lækkert hele vejen igennem.

Nu er det her jo en meget stor portion mad. Og normalt meget mere end jeg spiser. Men engang imellem skal der være fest og det var meget svært at styre indtaget af de lækre sprøde fritter og det lækre oksekød 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *