Uhm, dejlige lækre flûtes. Vi skal have dem i aften til Blomkålssuppe. Har lige prøvesmagt et lille hjørne af det flutês. Og det er lækkert:-) Jeg har pyntet det ene med græskarkerner. Men man kan pynte med hvad man nu har lyst til. Kan forstille mig at solsikkekerne er gode, Oregano, Timian, Hvidløg osv.

 

 

 

.

9 thoughts on “Flûtes

 1. Kan man bruge HUSK i stedet for skallin?? og kan man bruge perfect fit (isis) istedet for sukrin??? så kan jeg nemlig nøjes med at skulle købe kamutmel og bygmel :O) Så der var noget på hylden der hed bygflager, lignede havregryn, ved du om man må spise den slags? Og mandelmel, 500 g for 139 er det billigste jeg kan finde på nettet, hvor finder i det??

 2. Du kan sagtens erstatte både Skallin og Sukrinen med de produkter du nævner.

  Bygflager må du så vidt jeg ved gerne spise.

  Mandelmel har i under kanelsnegle indrømmet at jeg køber i sverige. Vil gerne støtte danske firmaer, men synes lige med det her at det er en urimelig pris. Her er et par link til danske webshops. Ved ikke om de er billigere. Ellers prøv at google det på svensk:-) Jeg giver 69 (svenske kr.) for 500 g.
  http://www.helseriet.dk/shop/funtionel-mad-mandelmel-2408p.html
  http://www.netspiren.dk/pi/Mandelmel-Oekologisk-500-gram-20486-1310.aspx
  http://frkskrump.dk/shop/product.aspx?pid=438

 3. Hej Nina, kan du evt. dele dit link fra de svenske butikker hvor du køber mandelmel fra? Hvor meget betaler du så i fragt oveni? På forhånd tak 🙂

 4. De er bare super gode! De er ikke “tørre” indeni, som meget andet pco venligt brød. Vi lavede også burger boller ud af dejlen, hvor vi bare tilsatte sesam på toppen, og det blev bare super MUMS!

 5. Hvor køber du kamutmel henne Nina? Jeg har brugt det fra Urtekram, og jeg har kun brugt 3½ dl mel – ialt og dejen kunne ikke tage mere uden at blive tør.

  Jeg tænker at der faktisk er forskel på det fra Urtekram og det fra Aurion. Det fra Urtekram virker også mørkere i farven.

  Nu skal de snart i ovnen, er spændt på resultatet :0)

  1. Jeg bruger også Urtekrams kamutmel. Så ved ikke hvorfor dit ikke kan suge mere. Det lyder mærkeligt. Det er en lidt fast dej, som når man bager børd med hvedemel:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *