Frikadellespyd med limeagurker

Det her er de absolutte bedste agurker jeg nogensinde har smagt:-) Jeg er ikke i tvivl om at det bliver sommerens hit til grillmaden. De smager fantastisk. Frikadellespydene blev mest lavet for at få min datter til at spise frikadeller. I øjeblikket spiser hun alt – bare det er på spyd. Men jeg har fundet ud af at det faktisk ser ganske appetitligt ud, så hun har fat i noget:-) Så her til aften sad vi alle med vores frikadeller på små spyd:-) Det gjorde ligesom middagen ekstra hyggelig. Limeagurkerne gjorde så lige lidt ekstra til en almindelig frikadelle.

 

 

1 thought on “Frikadellespyd med limeagurker

  1. Mums det vær baaare lækkert så hvornår skal vi have det igen. Citat fra min yngste datter der ofte er noget tøvende overfor nye sammensætninger.
    Jeg tog lidt mindre kød og blandede 1/2 sguash og 200 gr hytteost i kødet da det er en af metoderne herhjemme når der skal laves frikadeller. Jeg er ikke helt klar over hvad det gjorde for fordelingen men satser på det gik nogenlunde op med ekstra hytteost ift lidt mindre kød

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *