Frokost tortilla med kylling

Uhm, det her er min luksusfrokost, når jeg bare skal have noget lækkert. Der er en del kalorier i, men den finder jeg så andre steder på dagen. Engang imellem skal der være plads til lidt ekstra lækkert og noget andet end det jeg plejer at få:-) Jeg skal også finde ekstra protein i løbet af dagen, men det fungerer fint for mig:-)

 

Frokost tortilla med kylling
-1 person

1 stk. Økologisk tortilla (kan jo erstattes) http://www.santamariaworld.com/da/produkter/Tex-mex/#!/organic-multigrain-tortilla/
100 g. kogt kyllingfilet
1/2 Avocado
1 Tomat
10 skiver Agurk
1/2 Snack Peber
lidt limesaft.

Skær det hele i skiver. Stænk lidt limesaft på avocadoen. Saml det hele. Meget enkelt og super lækkert:-)

 

Energifordeling
372 kcal

28% protein
16% Fedt
18% Mufa
38% Kulhydrat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *