Fyldte peberfrugter
Denne opskrift er græsk inspireret – som så meget andet her på bloggen;-) Vi fik dem til aftensmad for et par dage siden, bare med salat til. De smagte rigtig godt. Og har lige nydt en her til frokost også:-)
Fyldte peberfrugter
– 4 personer
4 Peberfrugter røde og grønne
500 g. hakket Oksekød
1 Løg
2 spsk. Olievenolie
1 dåse hakket Tomater
2 fed hvidløg
2 spsk. hakket Persille
½ tsk. Mynte
½ tsk. kanel
evt. lidt citron.
1 Okseterning
Salt og peber
pynt – 200 g revet ost 13%
Svits løget i et par spsk. olivenolie og tilsæt kødet. Brun det godt. Tilsæt tomaterne og krydderierne. Lad saucen simre i ca. 20 minutter. Skær stilken af peberfrugterne og skyl dem. Del dem i halve. Fyld dem med saucen. Sæt dem i et smurt ovnfast fad eller et fad med bagepapir. Bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 25 minutter.
Energifordeling med 400 g. blandet salat m. agurk, tomat, gulerod, majs
1927 g. 1479 kcal. 20% kulhydrat, 41% fedt. 39% protein.
LCHF tip.
Vælg kød med højere fedtprocent, hæld olie over salaten.
.