Fyldte Squash
En rigtig dejlig ret. Den gør ligesom hakket oksekød lidt mere festligt:-) Man kan variere den på mange måder. Måske med andre kryderier? Denne udgave er ikke så stærk, da vi jo har vores datter der også gerne skulle spise det:-) Bagetiden kan forlænges/forkortes alt efter hvordan man kan lide squash. Jeg kan bedst lide det helt blødt. Vi fik revet gulerødder og squash til.
Fyldte Squash
2 Squash
4-500 g hakket oksekød
1 Løg
200 g Hytteost
1 bk. Champignons
1 dåse hakket Tomater
2 fed Hvidløg
1 – 2 tsk. Oregano
1 Okseterning
Salt og peber
Revet ost.
Svits løget i noget olivenolie. Tilsæt kødet og brun det godt igennem. Tilsæt tomaterne og krydderierne. Lad saucen simre i ca. 20 minutter. Skyl squash og del dem på langs. Skab kernene og lidt af kødet ud. Der skal ca. være en 1 cm tyk skal tilbage. Rør hytteosten i saucen og fyld saucen i de renset squash. Pynt med revet ost. Bag dem i en 180 grader varm ovn i ca. 35 minutter.
.