Fyldte tomater

 

Fyldte tomater

Hold da så op hvor jeg nyder mit nye komfur. Der er blevet bagt, stegt og nydt hele weekenden. Fredag lavede jeg jordens bedste flæskesteg. Det var en fantastisk måde at indvie den nye ovn (så nu har jeg også prøvet at rengøre den). Jeg bagte også en lækker LCHF æblestang (den får I snart opskriften på). Lørdag blev det til disse skønne lækre fyldte tomater.

Fyldte tomater er jo inspireret af min sommerferie i Grækenland:-) Uhm, det er noget af det bedste græske mad jeg kender. I Grækenland får man dem ofte uden kød og så er de jo lavet med ris. Jeg har selvfølgelig valgt at lave dem i en PCO venlig udgave.

Der er energiberegning på denne opskrift.

1 thought on “Fyldte tomater

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *