Glædelig jul – og en lille konfekt opskrift:-)

happy-holidays-1434295-m

 

Kære alle sammen

Nu er det snart jul. Mine børn er hjemme til efter nytår. Derfor har jeg lovet mig selv lidt ferie:-) Så I dag går jeg på ferie til efter juledagene. Jeg glæder mig til at lidt fri fra skærmen og ikke mindst til hyggelige dage med børnene:-) De har bare lige den rette alder til jul. 5 og 3 år:-)

Hver dag her i december har drillenisse være på spil herhjemme. Ungerne elsker det og har endnu ikke fundet ud af. Han har farvet mælken blå, puttet krymmel i havregrynene, leget med lego i gården, lagt sten i skoene, holdt fest om natten, lagt toiletpapir i hele stuen osv. Det bliver hårdt når julen er overstået og nissen skal ikke laver flere drillerier;-)

Jeg vil gerne ønske jer alle en rigtig dejlig og skøn jul.

 

I får lige en lille konfektidé. Ikke en opskrift, for den er for nem:-)

marcipanstamme - hel

Marcipanstamme.

Hjemmelavet nougat
Sukkerfri marcipan eller hjemmelavet marcipan (evt. fra Julens Glæder)
Marcipan blandet med kakao
80 g. Chokolade til overtræk

Læg et lag marcipan med kakao nederst. Dernæst et lang nougat og til sidst et lang marcipan. Pensel et lag smeltet chokolade på og drys med pynt (jeg brugte “guld”).

marcipanstamme - skåret

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *