Jeg har modtaget denne opskrift fra en læser – mange tak:-) Læseren skriver følgende – ” Udover PCO slås jeg med en utroligt genstridig candidasvamp, og for at få bugt med den er der sindsygt mange ting, jeg ikke må spise.

Selv eddike, sennep, mælkeprodukter og kunstige sødestoffer er på “not”-listen, så jeg har meget glæde af dine opskrifter på bloggen – i en justeret form. Jeg har lavet en opskrift på pandekager, som du måske kan bruge? “

Og ja, jeg kan sagtens bruge opskriften. Tænker at flere måske kæmper med de samme ting. Desuden ser pandekagerne jo meget lækre ud, så selvfølgelig skal de med i opskriftsamlingen:-)

Pandekager
2 pers


100 g. Kamut
½ tsk Bagepulver
½ tsk Natron
½ tsk fiber husk til bagning
1 stort Æg
ca 1,5 dl Kærnemælk/Soyamælk + 1 tsk eddike
1 tsk rørsukker /sukrin (Sukrin hvis pcovenlig)
1 nip Salt
smør/margarine til bagning

Sigt mel, bagepulver, natron og salt sammen i en skål. Rør fiber husk i. Tilsæt ægget og lidt af mælken og rør godt og grundigt så fiber husk kan virke. Det tager kun et par minutter. Rør resten af mælken i, til du har en pandekagedej, der er rimelig fast men stadig flydende. Smelt to spsk smør og rør det i dejen.
Bag pandekagerne ved middel varme og server med jordbærsauce, syltetøj, sukrin eller hvad du ellers lyster.

.

4 thoughts on “Pandekager.

  1. Hej jeg ville bare lige gøre opmærksom på at ved at bytte boghvedemelet ud med bygmel er opskriften IKKE længere glutenfri! Ellers ser den da lækker ud :0)

  2. mmm, det ser lækkert ud…. Jeg synes dog at have læst et sted for nylig, at bygmel er no go når man har pco???

  3. Er der nogen som har prøvet at teste f.eks. quinoa mel? Ellers skal jeg måske lige se og prøve at gøre det…. 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *