Godt nytår.

Jeg ønsker jer hermed et godt og lykkebringende nytår. Bloggen her åbnede den sidste dag i november og har nu haft over 3500 besøg og har næsten 200 opskrifter. Det er overvældende hvor stor interesse der har været. Det giver mig mod på at forsætte det store arbejde. Det er spændende og holder mig til ilden;-)

Jeg har store planer for bloggen i det næste år. Jeg har flere kendte kokke, som gerne vil lave en ret til os. Det bliver spændende at se hvad de finder på. Jeg har en diætist der laver et indlæg. Og forhåbentlig kan jeg få både gynækologer, diætister, pcopiger osv. til at lave indlæg. Det hele afhænger af hvor mange der læser med:-) Så for at bloggen skal blive så spændende som mulig, er det vigtigt at I er med til at få læsere til bloggen. Anbefal den hvor I kommer frem. Gerne på f.eks madlog.dk, til familie, venner, pcoforum, facebook,  osv. Al omtale er guld værd og jo flere læsere her er, jo mere har jeg at arbejde med:-) Det er nemmere at få en kok til at lave en opskrift til en blog med 400 dagelige besøg, end til en blog som har 100 daglige besøg. Så husk at fortælle om PCOliv.dk

Jeg håber også at jeg med tiden kan få en brevkasse op at køre. En brevkasse hvor man kan stille spørgsmål til en diætist, men vi må se om det bliver muligt:-)

Udskiftvenlige opskrifter er også et mål i det nye år. Men det koster mig penge og pt. har jeg brugt rigeligt på at få bloggen op at kører:-) Så det må desværre vente lidt. Men det er i mine tanker:-)

Har du nogle ønsker til bloggen? Så skriv endelig til mig. Der vil helt sikkert være nogle gode idéer som jeg ikke har fået:-)

Jeg er fantastisk lykkelig over at I er med til at gøre PCOliv.dk til en rigtig god blog. Alle jeres kommentarer, opskrifter og søde mails, betyder meget for mig. Jeg håber at bloggen er med at gøre livet med PCO lidt lettere – ihvertefald hvad maden angå. Tak for hjælpe alle sammen.

Jeg ønsker jer alle et godt nytår. Øsker for jer at 2011  bliver det år hvor drømme bliver til virkelighed og at jeres ønsker bliver opfyldt.

GODT NYTÅR.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *