Græsk kyllingefad med tortillachips

 

 

Græske citronkylling 2

Har I ikke bare lyst til sol og sommer? Lyst til at rejse og opleve. Sådan får jeg det altid her i starten af året. Normalt er februar svær at komme igennem for mig og jeg drømmer mig langt væk. Jeg længes så meget efter sol og varme at det gør helt ondt 😉 Overvejer seriøst at flytte til varmere himmelstrøg og håber en dag at økonomien bliver til det. Om ikke andet, så bare til en god lang ferie hvert år 😉  Denne ret blev til på en af de hårde dage 😉 Jeg rejste i mit madunivers og det hjælper også 🙂 Nu er vi så midt i marts, men jeg må indrømme at lysten til varme og sol stadigvæk sidder dybt i mig 😉

Der er ikke lavet energiberegning på denne opskrift, da det helt afhænger af hvilken del af kyllingen du spiser. Der er kæmpe forskel på om du spiser et stykke bryst uden skin, eller et lår med det hele 😉 Men ligegyldigt hvad så smager retten godt og af sommer 🙂

Græske citronkylling 1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *