Græsk spinat roulade
Endnu engang en græsk opskrift, som så ikke engang er græsk;-) Den minder mig bare så meget om græsk spinat tærte (smagen) at opskriften må hedde noget med græsk:-) Dette er en skøn ret, som frisker hverdagsmaden op og som faktisk gør at fars kan bruges til gæster:-) Noget af det bedste farsbrød jeg nogen sinde har smagt. Opskriften kan virke en smule kompliceret, men det er faktisk meget nemt at lave. Jeg lave en stor potion, så vi havde til nogle dage.
Græsk Spinat roulade
1 kg. hakket svinekød
3 spsk. Rugmel (erstattes med mandelmel hvis du spiser LCHF)
2 Æg
1 stort Løg
Salt og peber
lidt Vand
Fyld
1 pose frost helbladet spinat
150 g. Feta
1 pakke bacon
Rør en almindelig frikadellefars. Bred den ud på et stykke bagepapir i et ca. 2 cm. tykt lag. Ca. 40 x 40 cm. Hak den optøet spinat groft og læg den ovenpå farsen (se billed). Dernæst smuldres fetaosten over. Rul ved hjælp af bagepapiret farsen sammen til en roulade. Husk at gøre det stramt. Læg rouladen i et ovnfast fad. Pynt med bacon. Bag rouladen i en 180 grader varm ovn i ca. 45-60 minutter. Den skal være sprød på overfladen.
den glæder jeg mig meget til at afprøve i weekenden, tro det eller lad være men vi spiser sgu meget mere lækkert efter vi er begyndt at spise pco-venligt.
sanni
Du har helt ret. Jeg kan også meget bedre lide denne mad:-))
Af ren nysgerrighed, hvad er det orange på billede egentligt?
Gælder mig til prøve opskriften af i næste uge.
Hej Nadine.
Det er den bedste dip der findes – Grillet peberfurgt dip:-) Du kan finde den her. https://pcoliv.dk/grillet-peberfrugt-dip/
Og du kan glæde dig til at prøve opskriften. Både dippen og den Græsk Spinat roulade smager rigtig godt:-) God fornøjelse.
hej Nina
Denne ret blev lavet her i går… MUMS hvor er den lækker… Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre uden din blog her – den giver mig SÅ sindssygt meget inspiration til madlavningen 🙂
KH Malene
Tak Malene:-) Det her er også en mine absolut favoritter:-))