Græsk spinat roulade

Endnu engang en græsk opskrift, som så ikke engang er græsk;-) Den minder mig bare så meget om græsk spinat tærte (smagen) at opskriften må hedde noget med græsk:-) Dette er en skøn ret, som frisker hverdagsmaden op og som faktisk gør at fars kan bruges til gæster:-) Noget af det bedste farsbrød jeg nogen sinde har smagt. Opskriften kan virke en smule kompliceret, men det er faktisk meget nemt at lave. Jeg lave en stor potion, så vi havde til nogle dage.

6 thoughts on “Græsk spinat roulade

 1. den glæder jeg mig meget til at afprøve i weekenden, tro det eller lad være men vi spiser sgu meget mere lækkert efter vi er begyndt at spise pco-venligt.

  sanni

 2. Af ren nysgerrighed, hvad er det orange på billede egentligt?
  Gælder mig til prøve opskriften af i næste uge.

 3. hej Nina
  Denne ret blev lavet her i går… MUMS hvor er den lækker… Jeg ved virkelig ikke, hvad jeg skulle gøre uden din blog her – den giver mig SÅ sindssygt meget inspiration til madlavningen 🙂

  KH Malene

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *