Græske Zucchini koketter

De her er en kæmpe smagsoplevelse. De ser nok ikke ud af meget, men hold da op de overrasker. Det er første gang jeg prøver at lave dem uden hvedemel, og må indrømme at de kan være lidt svære at vende, da de er porøse. Men med lidt snilde kan det godt lade sig gøre og er alt arbejdet værd:-) Guf, siger jeg bare.

De smager lige godt varme som kolde. Vi er nok mest til den kolde udgave her i huset. De fungere fint som snack, men også som tilbehør. Her var de del af en størrer græsk buffet:-)

 

Græske Zucchini koketter
-15 stk.

300 g. zucchini/squash
150 g. fetaost
1 æg
1 spsk. dild
peber
saften fra 1/2 citron
3 spsk. pofiber
2 spsk. sesammel
2 spsk. fiberhusk

Riv zucchini på et groft rivejern. Tryk væden ud af det, ved at klemme det mellem hænderne. Læg det i en skål. Bland resten af ingredienserne i. Bland det sammen med hænderne. Lad dejen hvile i ca. 10 minutter. Steg små klatter på en stegepande med olie. Vend dem ikke før der er kommet en stegeskorpe på, da de er lidt porøse.

 

 

2 thoughts on “Græske Zucchini koketter

    1. Jeg fik 25 stk. Jeg har rettet i opskriften. Tak fordi du lige gjorde mig opmærksom på at jeg manglede at skrive det;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *