Gratis webinar – PCO og kostens betydning, med Maria Dior.

webinar

Godt nytår 🙂 Håber du er kommet godt i det nye år og måske er du en af mange, med gode nytårsfortsætter. Så kig lige med her for vi starter året på en spændende og ikke mindst gratis måde. Nemlig med et gratis webinar. Kurset bliver holdt af Maria Dior, som du jo kender her fra bloggen. Kurset er d. 11. februar.

Jeg må jo så indrømme, at jeg indtil for et par måneder siden slet ikke vidste hvad et webinar var 😉 Men nu ved jeg heldigvis også det. Et webinar er et kursus du tager lige foran din computer. Du skal altså slet ikke bevæge dig nogle steder eller gøre andet end at tænde for din computer 🙂

En uge før kurset får du en mail (på den mailadresse, som du er tilmeldt med), med instrukser på hvordan du logger ind til selve kurset. Du skal have internet adgang under hele kurset (men behøver ikke webcam). du vil kunne se Maria, men ingen kan se dig 🙂 Du vil ikke kunne stille spørgsmål, men har du noget at spørge Maria om kan du evt. skrive spørgsmålet til  hende inden. Læs mere her under om webinaet 🙂 Jeg har tilmeldt mig og glæder mig helt vildt til at blive motiveret og lære nyt. Skal du ikke være med?

Husk at tilmelde dig nu, mens der stadigvæk er pladser. Og så slutter jeg lige med en stor tak til Maria, for at hun vil lave dette webinar 🙂

 Logo Maria Dior

PCO og kostens betydning, med Maria Dior.

Gratis webinar

Dette webinar er for dig som har PCO/PCOS eller for dig der lever sammen med en der har PCO/PCOSKosten betyder meget for dig med PCO. Det er rigtig mange kostplaner, diæter og kostråd fra forskellige fagpersoner, og det kan være svært at finde rundt i hvad der fungerer og hvad der ikke gør, og hvordan du kan følge en stram kostplan.Jeg vil under dette webinar komme rundt om følgende;

– en evaluering af de mest kendte diæter som KISSkost, LCHF, og Paleo
– Vejlede omkring de forskellige kosttyper og komme med anbefalinger til hvilken kost der passer bedst til hvilke symptomer og stille det op i mod hvilke personer der vil have mest gavn af at anvende hvilken kosttype. Vi er alle forskellig og derfor er det ganske enkelt noget der fungerer godt for nogen og knapt så godt for andre.
– tale om hvordan du kan ændre dine vaner så du får succes med din kost og hvordan du laver en livsstilsændring
– tale om kostens rolle og funktion i kroppen, og hvorfor kosten har en betydning på dine symptomer
– briefe hvad der er vigtig at gøre for at opnå et vægttab
– briefe hvad du kan gøre for at øge din fertilitet
– tale om planlægning og dit mentale jeg og dets rolle i forhold til at ikke “falde i”
– besvare forudstillede spørgsmål (du kan sende mig en mail med det spørgsmål du gerne vil have svar på frem til 1 ugen inden webinaret afholdes. Jeg vælger 5 spørgsmål jeg besvarer i løbet af webinaret)
– fortælle om de forløb jeg tilbyder
Webinaret finder sted online fra din computer lige der i verden du befinder dig. For at tilmelde dig webinaret, skal du, en uge før afholdelse, sende mig en mail med din mailadresse og med tittelen “tilmelding til PCO webinar”. først når du har gjort det er du tilmeldt webinaret.Alle der deltager i webinaret får efterfølgende måned 10% på alle kostforløb ved Maria Dior.

Vi glæder os til at “se” dig!

MVH PCOLIV.dk og Maria dior

 

Du kan tilmelde dig lige her 🙂

Gratis Webinar – PCO og kostens betydning

(tryk på link og tilmeld dig. Er du ikke på facebook, kan du kontakte Maria Dior på denne mail Info@mariadior.com)

Logo Maria Dior

 

.

2 thoughts on “Gratis webinar – PCO og kostens betydning, med Maria Dior.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *