Urtekylling med fyldte peberfrugter og græsk salat

urtekylling 6

Grillkylling når det er bedst. Det her er en fantastisk lækker måde at få grillkylling på 🙂 Den er saftig og spækket med smag. Jeg har brugt lækre krydderurter fra haven. De pibler frem og vil gerne bruges 🙂 Jeg vil faktisk påstå at dette er den bedste kylling jeg nogensinde har fået.

Jeg lagde peberfrugterne på det smarte Gordon Bleu rack. Det passede perfekt til denne opgave. Jeg har brugt det rigtig mange gange til fyldte peberfrugter. Det smager fantastisk. Jeg kan især godt lide de røde peberfrugter som skal. Fyldet kan jo være alle slags grøntsager. En ting man dog skal huske er at putte godt med ost i. Så bliver det ekstra godt 😉

Nu har vi jo en ekstra fridag i morgen (nogen af os) og så er det tid til lidt ekstra hygge. Derfor står den helt sikkert på grillhygge her i huset.  Har dog endnu ikke sat mig helt fast på menúen endnu. Men dette kunne være et godt bud.

urtekylling

Du kan løsne skindet med en ske

urtekylling 1Kyllingen sat på rotisseriet

urtekylling 2Peberfrugter med fyld

urtekylling 3Peberfrugterne på grillen

urtekylling 4En lækker færdig kylling fyldt med saft og smag

urtekylling 6En lækker dejlig ret.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *