Disse brød er rigtig gode. Smager fantastisk til f.eks Tzatziki. De er absolut best den dag de bliver bagt, så lav evt. halv potion, hvis der ikke skal bruge så mange. Man kan krydder dem med de krydderier man bedst kan lide. Herhjemme er det altid Oregano eller Rosmarin:-) Tænker de også kan laves på en pande………….

Grillbrød
9 stk.

4 dl. lunkent Vand
25 g. Gær
1 tsk. Salt
1 Spsk. Olie
½ spsk. Sukrin
200 g. Bygmel
3-400 g. Kamutmel

Pensling: Oliven Olie, Rosmarin og salt.

 

 

Opløs gæren i vandet. Tilsæt salt, olie og sukrin. Tilsæt bygmel og dernæst kamutmel lidt efter lidt. Når dejen ikke klister mere og man kan forme brød, skal der ikke mere mel i. Form 9 flade pandekage brød. Lad dem hæve min. et par timer et lunt sted. Læg en grilplade på grillen, når den er varm lægges brødene på. De skal pensles med oliven olie på den side der vender ned af. Siden der vender opad, prikkes så der kommer fordybninger i. Derefter pensles og krydders de. Bages ca. 5 min på hver side.

3 thoughts on “Grillbrød

    1. Tror altså ikke du kan lægge dem på grillristen. Så er din idé med en foliebakke bedre (husk at smørre olie på). Vi brugte sådanne en Støbejerns tallerken/plade.

      God fornøjelse:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *