
Grillede koteletter og rodfrugtmos – fra Årstiderne
Se det her er en ret, som jeg selv kunne finde på at lave. Den var meget velsmagende, med det fantastiske møre kød. Det var virkelig en god kvalitet:-) Jeg var dog her glad for at børnene heller ville have en rugbrødsmad, for jeg synes at der var lige lidt for lidt kød til 4 personer;-) Men vi er jo også store kødspisere her i huset.
Retten var meget nem at lave om til mig. Det var bare en anden mos.
Grillede koteletter og rodfrugtmos – fra Årstiderne
2 bagekartofler
2 spsk. Olivenolie
1 pakke koteletter
100 g løg
1 selleri
400 g persillerødder
salt og peber
300 g tomater
2 fed hvidløg
Sådan gør du:
Rødder og kartofler
Skræl bagekartofler, selleri og persillerødder, og skær dem i mindre stykker. Kom kartofler og rødder i en gryde, dæk med vand og kog det hele mørt under låg.
Grøntsager
Pil løg og hvidløg og snit begge dele fint. Skyl tomaterne og skær dem i tern.
Rodfrugtmos
Hæld vandet fra rødder og kartofler, men gem 4-5 dl af kogevandet. Mos det hele med et piskeris, spæd med lidt kogevand til du har en god konsistens og smag til med salt og peber.
Koteletter
Dup koteletter med køkkenrulle. Steg dem gyldne på en pande i 2 spsk. olie, ca. 3 minutter og vend koteletterne om. Tilsæt samtidig løg, hvidløg og tomater og lad det små simre, 4-5 minutter. Smag til med salt og peber.
Servering Server koteletterne med rodfrugtmos og tomatsauté.
Den PCOvenlige udgave
Jeg kogte broccoli og lavede mos af det til mig selv.