Grillet bøffer med krydderurte grønt

At grille er jo altid godt:-) Selvom sommervejret ikke vil, så vil vi:-) Men det er nu ikke helt det samme at sidde i køkkenet, som at sidde ude i have og spise;-) Her vil jeg mest give jer en god idé til tilbehør til dejligt grill. Nu håber vi så bare at sommervejret vil indfinde sig, så vi kan få SOMMER:-)

 

Grillet bøffer med krydderurte grønt.
– 4 personer

4 Bøffer (800 g.)

Krydderurtegrønt.
1 Blomkål
4 Gulerødder
100 g. Ærter
2 Æbler
300 g. Cherrytomater.
1 Løg
2 fed hvidløg
1 stor håndfuld hakket Krydderurter (jeg brugte rosmarin, oregano, persille og timian)
250 g. Cremefraish 9%
250 g. Fromage Frais 0,4%
Saften af 1/2 lime
Salt og peber

Del blomkålen i små buketter og kog det det i letsaltet vand i ca. 4 minutter (mere hvis du ønsker det meget blødt, men jeg kan godt lide at der er lidt bid i). Hæld vandet fra og køl blomkålen af. Rør  cremefraish og fromage frais med krydderurterne, lime, finthakket løg og hvidløg. Smag det til med salt og peber. Rør ærter, tomater,  revet gulerødder og finthakket æbler i. Tilsidst tilsættes blomkålen. Serveres koldt.

Gril bøfferne ca. 3 minutter på hver side. Alt efter hvordan du kan lide din bøf. Husk at krydder dem med salt, peber og evt. denne krydderiblanding som vi er vilde med herhjemme http://www.santamariaworld.com/da/produkter/krydderier/#!/santa-maria-grillkrydderi-hvidlog–urter/
 

Energifordeling
2710 g. 1960 kcal – 490 kcal pr. person

26% Kulhydrat
31% Fedt
44% Protein

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *