Entrecote med baconasparges

Entrecote

 

Bøf – findes der noget bedre? Engang i mellem skal jeg bare have en ordentlig bøf. Denne her er så den bedste jeg nogensinde har fået. Kødet var så mørt og smagen fantastisk. Og så var den på 320 g – vildt, ikk´? Og det bedste var at jeg spiste den hele:-)) Kødet var selvfølgelig fra min slagterven TP netmarked. Jeg bliver godt nok mere og mere glad for at handle der. Alt hvad jeg har købt har være så godt.

Bøfferne  her (altså dem på 320 g) koster for to stk. 105 kr. Det er billigt for to kæmpe møre og lækre bøffer. Man kan også købe dem i lidt mere moderate størrelser;-)

Asparges med bacon er jo altid et hit og en absolut klassiker her på matriklen. Hvis du endnu ikke har smagt det, så må du altså prøve det:-) Jeg tilberedte det jo selvfølgelig på min nye grill (ja, hvor ellers), men det kan sagtens laves på komfuret.

Energiberegningen er ikke lavet med 320 g bøf, men med 200 g. bøf, for det er nok de færreste der spiser det og så skal man vist ikke tænke på kalorierne hvis man spiser så meget kød;-)

 

 

 

 

Entrecote på grillen

 

 

 

 

1 thought on “Entrecote med baconasparges

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *