Grillet glaseret skinke med grov grøntsagsmos

 

Glaseret skinke

Jeg havde jo fødselsdag sidst i marts og fik aldrig skrevet et indlæg fra den dag 🙂 Nu skal det være 🙂 Vi fik frokost gæster og jeg havde bestilt en stor skinke til formålet. Skinken kom fra TP netmarked. Og som altid var kødet perfekt.

Jeg valgt at lave menuen i ren LCHF stil. Det er jo god mad 😉 Og mine gæster spiste også godt igennem og så ud til at nyde menuen. Der blev da snakket lidt om flødekartofler (som man åbenbart altid får til Skinke), men det gik 😉 Det blev spist rigtig meget. Men vi havde stadigvæk en del til overs. Vi var nemlig kun 10 i alt og kunne ikke spise 4,5 kg. kød 😉 Jeg aner ikke hvor mange mennesker den skinke er til, men vil gætte ca. 20 personer. For vi havde ca. halvdelen tilbage. Mosen blev spist næsten op. Jeg havde lavet dobbelt portion af det der står her under 🙂 Men der blev altså også virkelig spist 🙂

Det var første gang jeg lavede glaseret skinke. Min bestemt ikke sidste gang. Jeg vil dog nok give den lidt længere tid næste gang, men vi var bange for at skinke fik for lang tid. De 45 minutter ville nok have været perfekt. Men man lære jo hele tiden 🙂 Skinken var forkogt (fra slagteren).

Det var en super menu, og en rigtig hyggelig dag med familien 🙂 Grill giver en helt speciel stemning 🙂 Og så blev jeg jo et år ældre igen. Tænker lidt at det er lidt vildt – 44 år. Føler mig som en på 20, så det er jo meget godt. Men helt ærligt – 44 år. Synes det lyder vildt gammelt 😉 Nå, det er jo kun et tal.

 

Skinke 1Sæt skinke på rotisseriet.

Skinke 2
Grillet glaseret skinke.

Glaseret skinke Og dette er så en måde at serverer skinken på. Du kan selvfølgelig lave en lækker kartoffelsalat (af blomkål) eller en lækker salat.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *