Grillet lammekrone med spinatsalat og marineret rødløg

 

Grillet lammekrone 2

Det fineste lam, som bare ikke bliver bedre 🙂 Det var faktisk første gang at jeg har lavet lammekrone, men bestemt ikke sidste gang 😉 Det var godt nok lækkert. Og super flot, ikk´?

Heldigvis købte jeg hos TP netmarked hel to pakker lammekroner  Så vi har faktisk en pakke mere til påsken. Ikke dårligt. Men jeg skal vist også forkæle min kære mand lidt. Han skal i gang projekt have. Ny terrasse, en overdækket terrasse og et grillskur. Det bliver så fedt. Det bliver nok ikke færdigt i påsken, men bare jeg får en terrasse, og kan nyde det dejlige forår, som jeg er sikker på venter os, lige om lidt 😉

Mit fødselsdags indlæg må desværre vente til i morgen. Der er lige lidt tekniske problemer 🙂

 

Grillet lammekrone

To lækre lammekrone – lige lagt på grillen

grillet lammekrone 1

Det færdige resultat på grillen

Grillet lammekrone 2

Perfekt stegt

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *