Grillet møre andelår med blomkål og peanutdip

andelår 3

Skønne dejlige møre andelår, med super lækkert tilbehør. Det var bare komponenter der passede perfekt til hinanden. Peanutdippen gav et anderledens tvist og var meget lækkert. Vi nyder at grille hver dag og selvfølgelig er denne ret også lavet på min Outdoorchef, men du kan også tilberede  det i en ovn og så bare stege blomkålsskiverne:)

Husk i øvrigt at kigge med de næste dag på bloggen. Jeg har en dejlig rabat aftale  til jer senere på ugen 😉

Grillet møre andelår med blomkål.
-4 personer

4 andelår
2 spsk. olivenolie
1 tsk. Sukrin+
1 spsk. Hvid Balsamico
salt og peber
rosmarin

Peanutdressing
2 spsk. peanutbutter
5 dl. fromage frais 0,2%
1-2 tsk. soyasauce
citron
hvidløg
chili

1 iceberg
1 fast blomkål

Rør olivenolie, sukrin, balsamico, rosmarin, salt og peber sammen og hæld det over ande lårene. Lad det trækket minimum et par timer, men gerne mere. Læg andelårene på grillen (gas eller indirekte) og steg dem 1 time og 15 minutter ved 160 grader. Skru helt op for varmen og grill dem yderligere 15 minutter.

Skær blomkålen i ca. 0,5 cm skiver og grill skiverne ved højeste varme i et par minutter til det er mørt. Snit icebergsalat.

Kom alle ingredienserne til dressingen i en skål og rør godt. Smag til med citron, hvidløg og chili.

Energiberegning pr. person
611 g, 500 kcal, 12% kulhydrat, 33% fedt. 55% protein.

andelår 2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *