Grillet oksekød med kanel
Påsken har budt på et fantastisk vejr. Vi har holdt fri, slappet af, haft gæster og bare nydt det. Vi har også grillet rigtig meget. I går fik vi en del forskellige nemme ting. Jeg rørte lidt fars, som jeg satte på grillspyd. Se opskriften nedenunder. Til det fik vi;[password-protect]
Grillet auberginer, der var penslet med olivenolie og salt
Grillet Champignons, der var fyldt med smuldret feta og oregano, samt toppet med ost.
Dip, der var lavet af rørt Fromages frais, Tomatpuré, barbeque og paprika.
Grillspyd med kanel
500 g. hakket Oksekød
1 dl. Tomat puré
2 spsk. Kamutmel
Hvidløg
Spidskommen
Kanel
Rør det hele sammen. Krydderierne kan du doserer efter smag. Form kødet rund om nogle grillspyd. Grill dem til de er gennemstegte.[/password-protect]
.
Mmmh ser lækkert ud! 🙂 Man kan også bytte champignonen ud med tomat, hvis man ikke kan lide svampe 🙂 – og velkommen tilbage 🙂
Uhm, det lyder da lækkert med tomaterne. Det må prøves:-)