Grillet squash med feta.
I denne og næste er det jo grill og bålretter som er tema:-) Som den første grillret, skal I have denne lækre ret kan også laves i ovne, men vi prøvede det på Weberén. Det var på indirekte varme. Tænker man skal give det ca. 1 time i ovnen. Grillsmagen var tydelig i farsen og smagte rigtig godt.Jeg fik “kartoffelsalat” til. En opskrift som jeg sætter på en af de næste dage:-)
Jeg har ikke modtaget nogle grill eller bålretter fra jer læsere endnu, hvilket gør det svært at lave et tema. Men jeg har da lidt opskrifter klar.[password-protect]
Grillet squash med feta.
1 stor squash.
1 kg. hakket svinekød
1 Løg
2 Æg
6 spsk. Kamutmel
Salt og peber
1 spsk. Oregano
100 gr. Feta
1 bakke Champignons
Vand
Pynt: Bacon.
Rør en fars som til frikadeller. Bland æg, mel og krydderier i kødet. Rør det godt, evt. med lidt vand. Tilsæt hakket løg, hakket champignons, og smuldre feta i. Rør det hele godt samme. Skyl squashén og flæk den på langs. Skrab kernerne ud og evt lidt af squashkødet. Fyld farsen i de halve squash. Lav gerne top på. Pynt med bacon. Grilles i en time.
(Hvis du laver dem i ovnen, vil jeg klart anbefale, at du lægger dem i et ovnfast fad. Der kom en del saft ud)[/password-protect]
Den her har jeg kigget på dagligt siden den blev lagt ind herinde. Glæder mig meget til at prøve den.