
Hakkebøf med bacon
Så er jeg tilbage fra ferie med lidt ny energi:-) Derfor lægger vi hårdt ud med en lækker opskrift på hvordan man kan gøre en kedelig hakkebøf til en spændende velsmagende ret. Endda i både LCHF udgave og i Din PCO-diæt udgave. Der er energiberegning på begge:-)
Hakkebøf med bacon LCHF udgaven
-1 person
100 g hakket oksekød 12%
1 skive bacon
salt og peber
2 spsk. piskefløde
hvidløg
2 spsk. piskefløde
100 g bønner
50 g champignons
30 g peberfrugt
30 g løg
hvidløg
salt og peber
Fremgangsmåde (gælder for begge udgaver)
Form en hakkebøf og læg et stykke bacon rundt i kanten. Bind et stykke kødsnor rundt om baconen, så den bliver på bøffen mens du steger den. Steg bøffen og tag den af panden. Lad den hvile mens du laver sauce. Tilsæt fløde eller milda på panden og lad det koge ind til det er tykt. Smag til med salt og peber. Evt. lidt kulør.
Steg bønner, champignons, peberfrugt og løg på en anden pande, samtidig med bøffen. Tilsæt hvidløg, salt og peber.
Energifordeling
350 g, 393 kcal, 15% kulhydrat, 58% fedt, 27% protein.
Hakkebøf med bacon, Din PCO-diæt
-1 person
120 g hakket oksekød 3-6%
1 skive bacon’
salt og peber
2 spsk. Milda 7%
100 g bønner
50 g champignons
30 g peberfrugt
30 g løg
salt og peber
hvidløg
Energifordeling
367 g, 271 kcal, 22% kulhydrat, 33% fedt, 45% protein.