Her er de Is du kan spise når du har PCO.

Is, is, is

Det er dejligt med is her om sommeren. Jeg er selv vild med is og blev rigtig glad da Ida sendte mig denne liste over de is, som de godkender hos Netslank. Det er da skønt at der er gode muligheder for os PCOpiger:-) Så velbekommen og lad os håbe på en skøn sommer med massere af is:-) Her er listen.

 

Isis Classic

 

Isis Jordbæris

Isis Vaniljeis

 

Isis Choko-karamelis

 

Åblomst kakaois med vaniljecreme

 

Åblomst vaniljeis

 

-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne

 

 

 

.

.

20 thoughts on “Her er de Is du kan spise når du har PCO.

 1. Jeg har lige checket deklarationerne på isene fra Åblomst – der er også maltodextrin i.
  Dem fra Hjemis smager bedre synes jeg 🙂

 2. Ja, men der er mere kulhydrat pr. 100 g i isen fra Åblomst.
  De indeholder også vallepulver, som jo også er rig på kulhydrat (ikke at forveksle med valleprotein).
  Hjemis har deklareret 13 gram kulhydrat pr. 100 gram, men Åblomst har 11 gram pr. 100 ml. Og 100 ml Åblomst is vejer kun 50 gram, så der er 22 g kulhydrat pr. 100 gram is i den fra Åblomst.

  1. Jeg stoler på Netslanks vurdering, men det må man selvfølgelig bestemme:-)Vi vælger alle vores veje igennem PCOkosten:-) Du kan jo evt. prøve at skrive til brevkassen på PCOnet og spørge om hvorfor. Jeg ved at de vurderer ud fra rigtig mange ting.

 3. Samtlige viste is smager ganske enkelt af Helvede til – fyldt med kemi og med masser af BI-smag!
  Spis noget ordentlig hjemmelavet is i stedet, lavet på naturlige råvarer – det er 1000 x sundere både for mødre og evt. ufødte børn!

  1. ØHHH, tror ikke lige du ved at denne blog er for kvinder med PCO. En sygdom der gør at vi netop ikke kan tåle en ganske almindelig is. Så for os er dette fantastisk. Du er selvfølgelig velkommen til din mening, men du behøver ikke at komme med sure kommentarer til os.

   Det ville være rart hvis du satte dig ind i blogge, før du smider en sur kommentar afsted – bare min mening;-)

  1. Er det birkesød du mener? Det er vist ok at spise. Men er der nogle is der er lavet med det??? Man kan selvfølgelig lave sin egen:-)

   1. Ja der er is fra Skarø. Prøv at Google Skarø is. De ser lækre ud, men jeg ikke gennemskue om de er ’tilladelige’.

 4. Der er birkesirup i Skarø Is. Det er lavet af birkesaft.
  Jeg har læst, at der er glucose i birkesaft og birkesirup.
  Det er desværre et kulhydrat, som er dårligt at spise, når man har PCO.
  Birkesaft og birkesirup er ikke det samme som birkesød.

 5. Jeg undrer mig også lidt. Læser man ‘skrump dig glad’ som netop er hende, der står bag netslank, anbefaler hun netop hjem-is’ sukkerfri. Jeg havde GDM som gravid, og der anbefaler de faktisk hjem is’ sukkerfri, og ISIS produkter. Deres nye produkter smager desværre ikke godt. Deres jordbær-is smager frygtelig kemisk, og vanilien mangler – ja, vanilie! De havde en god karamel en tidligere-. De havde også en anden tidligere, der smagte supergodt, men udgik vist, øvøv. Nu køber jeg hos hjem-is eller laver selv, for er så skuffet over isis. Men, altså, hvis hjem-is sukkerfri ligefrem anbefales til kvinder med GDM, så er de jo på linje med isis. Og de smager MEGET BEDRE!

 6. Jeg tror også man er lidt nødt til at se på – hvem promoverer hvad–? sælger/promoverer netslank ikke netop åblomst (som man altså ikke kan spise hvis man har GDM, og som smager rædselsfuldt..) og ISIS? Derfor er det logisk nok at de ikke vil promovere hjem-is, som de ikke samarbejder med. Jeg kan tage fejl, men det virker for suspekt, det her. Sorry.

 7. … og de der ispinde. De er alt for store.Og pænt kedelige, for ikke at nævne sindssygt dyre… Jeg har valgt at købe ping-pong i stedet, som også er sukkerfrie, men mindre portioner. er dog også dyre, men bedre størrelse (og mere for prisen ifht ISIS)- man skal jo have en enorm mavesæk for at kunne rumme en isis-ispind! Også dér er hjem-is bedre.. (dog ikke deres isbåde – er også meget store men er da til at skære over, og spise en halv ad gangen;-))

 8. Maja, Kan godt forstå at det er forvirrende. Der kommer hele tiden ny viden på området, og tænker at den bog du henviser til er flere år gammel. Jeg forstår ikke at man ikke kan spise Åblomst is, hvis man har GMS. Den er jo sødet med Sukrin, som man gerne må spise når man har GMS.

  Tænker det kunne være rart hvis du stiller dit spørgsmål til Ida i brevkassen http://adoptionsverden.dk/pconet/index.php?/forum/128-font-size5-font-color0000cdfrk-skrumps-brevkassefont-colorfont-size/ Hun kan helt sikkert hjælpe dig. Og det kunne være spændende at høre hvorfor hjemis ikke er ok mere, når det har været det:-)

 9. Betyder det så også at ping-pong isene er dårlige for os pco piger? For de kan virkelig rede min dag hvis jeg er ved at gå ned med flaget og hoppe på et sprødt hvedebrød eller slikskålen 🙂

 10. Hej alle nogen der ved hvor tit man på spise fx. En is is choko bar eller en is is pinde is jeg har et BMI på 16 hvis det har noget at sige?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *