Hokifileter i savoykål
En lidt krævende ret, der tager tid at lave. Men er faktisk værd at kaste sig ud i. Min største udfordring var at få kålen til at nå rundt om fisken:-) Det smagte rigtig godt og er bestemt ikke sidste gang jeg laver det. Tænker at man sagtens kan bruge andre former for fiskefileter. F.eks laks. Her fik jeg porregratin og tartare sause til.
Hokifileter i savoykål
4 stk. Hokifileter
8 blade Savoykål
Salt og peber
Lidt smør
Bring en stor gryde (evt. en sauterpande) vand i kog. Fjern den tykke stængel fra savoykålbladene og kog bladene i det kogende vand i ca. ½ minut. Tag dem op igen og læg dem på et rent viskestykke. Læg kålbladene 2 og 2 (der må ikke være huller), læg fisken ovenpå, en lille smørklat, samt lidt salt og peber. Luk bladene omkring fisken og bind med en bomuldssnor. Kog fiskepakkerne i vandet i ca. 5 minutter. Tag panden af varmen og lad fisken trække i ca. 5 minutter.
Tatare Sauce https://pcoliv.dk/tatare-sauce/
.