Hvide asparges med grønne friske mandler og hollandaise.

En virkelig forårsret, der er helt igennem fantastisk 🙂 Jeg var på Bazar Vest i Århus og fik fat i nogle rigtig gode råvarer. Frisk nye hvide asparges er jo bare det bedste 🙂 Jeg fandt også en råvarer som jeg aldrig har prøvet før. Nemlig friske grønne mandler. De kan bruges i salater eller som en snack med salt. Man spiser hele mandlen med skal og det hele 😉 Mandlen inden i er helt blød. Hvis den bliver hård er det for sent at bruge mandlen på denne måde.

De friske grønne mandler er en lidt anderledens oplevelse. De er syrlige og jeg synes de passer bedst i en salat. En sjov oplevelse 🙂 Især pga. den lodne skal 🙂 Det er skønt at få lidt andre råvarer end dem man lige kender og bruger i hverdagen. Jeg ville ønske at vi her i Holbæk havde tilsvarende Bazar 😉

 

Hvide asparges med grønne mandler - Kopi mini

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *