Hvidt toastbrød fra Bagerina

 

 

Bagerinas toastbrød

 

Nu hvor computeren ikke virkede i går, havde jeg jo en del tid, som jeg så fornuftigt brugte i køkkenet:-) Jeg har et stykke tid haft denne brødblanding stående, så nu skulle det være – og må sige at det er rigtig godt:-) Især når det bliver ristet;-) Jeg fik jordens lækreste ostemad på lyst og lækkert brød – er det ikke bare noget du drømmer om engang imellem?

Produkterne fra Bagerina er blevet en fast ingrediens i mit køkken. Ikke at jeg bruger dem så tit, men i en snæver vending, der synes jeg at de er rigtig gode.

Toastbrød fra Bagerina her er bestemt et af de produkter der skal være fast i mit køkken i fremtiden:-) Det var nemt at lave. Det er bare at tilsætte 6 æg, 4 dl. creme fraiche, 1 dl. vand og 25 g. smør. Og derefter sætte det i ovnen. Nemt og smagfuldt.

Jeg ved godt at vi burde lave alt fra bunden, men helt ærligt – engang imellem skal det altså også bare være nemt. Vi har alle travlt indimellem og så er der også lige det med at dette brød er ekstra specielt. Det er nemlig mere lyst og tykkevenligt, end noget jeg selv kan blande sammen:-)

Du kan købe toastbrødet og de andre lækre produkter fra Bagerina lige her – Toastbrød fra Bagerina

Har I prøvet nogle af produkterne fra Bagerina?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *