Ida´s Nougat – -Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

I sit indlæg Tips til en PCOvenlig jul, skriver Ida om hjemmelavet Nougat. Mange af jer har skrevet til mig for at få opskriften på det. Den havde jeg ikke, men jeg har nu fået den af Ida. Så bringer den hermed videre:-)
.
.
Ida´s Nougat
-Af Ida Lysdahl Fahrenholtz,
www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.
.
Ingredienser:
100 g afskallede hasselnødder (fås hos grønthandlere)
44 g sukkerfri mælkechokolade (fx Belarte Lait)
Lidt flydende Sød
2 spsk. hasselnøddeolie
.
Fremgangsmåde:
Rist hasselnødderne på en tør pande til de er let gyldne.
Blend dem meget fint.
Smelt chokoladen og blend dem med nødderne.
Tilsæt hasselnøddeolie og smag til med sød.
Udrul massen i bagepapir og stil den i køleskab et par timer
.
.

6 thoughts on “Ida´s Nougat – -Af Ida Lysdahl Fahrenholtz

  1. Nu har jeg lige fået en smagsprøve idag til temaaften – og skal da helt sikkert forsøge at lave noget selv. Det smager himmelsk!

  2. Et lille tip hvis man ikke lige har afkallede hasselnødder, kan man riste dem alm og efterfølgende gnubbe dem i et viskestykke. Det gøres ved at ligge et viskestykke på broderet og så ligge alle de ristede hasselnødder og så folde viskestykke ind over og køre med flad hånd rundt. Og så har man fine afskallede hasselnødder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *