Ida Lysdahl Fahrenholtz skriver nu fast på PCOliv.dk

Ida har tilbudt at skrive faste indlæg her på bloggen. Det er jeg rigtig glad for, og har taget imod tilbuddet med stor taknemlighed. I vil lave et nyt indlæg ca. hver 14. dag, som I kan finde i kategorien – Diætist hjørnet. Jeg ser med glæde frem til indlæggene fra Ida. Det først indlæg Ida arbejder på er en beskrivelse om kostsammensætning og et eksempel på en dagsplan.
Ida kan desværre ikke påtage sig at svarer på spørgsmål, her på siden. Hvilket er meget forståeligt, da det er ganske omfattende. Hvis du har et ønske om noget du ønsker mere viden om, så skriv det til mig og jeg vil sende det til Ida.  Ida har skrevet lidt om sig selv:-)
Mit navn er Ida Lysdahl Fahrenholtz. Jeg er uddannet fra Suhrs Seminarium, januar 2011 som professionsbachelor i ernæring og sundhed med speciale i human ernæring. Siden sommeren 2008 har jeg arbejdet hos Frk Skrump og Kostklinikken Immanuel i Hellerup, hvor vores specialeområder er vægttab, PCO og insulinresistens. Ved mit afgangsspeciale lavede jeg et gruppevejledningsforløb for 8 kvinder med PCO og undersøgte via videnskabelige forskningsartikler, hvad der er den mest optimale PCO-kost.
I 2007 fik jeg konstateret PCO, så jeg ved selv, hvordan det kan være at kæmpe med symptomerne. Heldigvis har jeg fundet ud af, hvilke mirakler kosten kan gøre ved kroppen, og jeg har aldrig haft det bedre, end jeg har nu.
– Ida Lysdahl Fahrenholtz .www.netslank.dk. Personlig vejledning af PCO specialisterne.

 

.

2 thoughts on “Ida Lysdahl Fahrenholtz skriver nu fast på PCOliv.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *