Indiske spyd med tahindressing

Indiske spyd
Det her er så den lækre opskrift jeg lovede jer i går:-) Nej, hvor smagte det bare godt. Jeg ofte en tendens til at bruge de samme smage (krydderier), når jeg laver mad. Så når jeg kaster mig ud i noget helt nyt er glæden stor:-) Det her var en helt perfekt middag.

Og så bliver alt bare godt på min grill – læg lige mærke til at det nu hedder MIN grill (min stakkels mand har nu måtte overgive sig). Det er så genialt at kunne tilberede alt på den grill. Denne gang lå både kød og tortillas på samtidigt.

Tænk engang hele dette skønne måltid med kun 10% kulhydrat. De er altså geniale de Low Carb Tortilla.  Hvis man laver retten med almindelige grove tortillas, så får man 22% kulhydrat. Dejligt at skære dem væk. Jeg skal lege lidt mere med den pakke Low Carb Tortilla. som jeg har tilbage, her i weekenden:-)

Kødet jeg har brugt har jeg købt over nettet hos TP netmarked. Jeg er blevet så glad for at handle kød på den måde. Det er super kvalitet og jeg synes ikke det er dyre end i supermarkederne. Jeg fornemmer faktisk at vi bruger færre penge på kød nu, end før jeg handlede der. Jeg køber selvfølgelig stadigvæk nogle enkelte tilbud andre steder, fordi det kan være svært at sige nej til et godt tilbud. Men generelt køber jeg over nettet nu.

Håber I får en rigtig dejlig forlænget weekend og får nydt det skønne vejr de lover:-)

 

Indiske spyd med tahindressing
4 personer

Spyd – 8 stk.
600 g. oksekød i tern
1/2 dl olivenolie
1 spsk garam masala krydderi
salt og peber
1 peberfrugt
1 løg
8 champignons

Tahindressing
2 dl skyr
2 spsk tahin
2 fed hvidløg
1 spsk yaconsirup eller andet sødestof
lidt citronsaft

Tilbehør
2 tomater
300 g salat
200g agurk

4 Low Carb Tortilla.

Rør olie sammen med krydderierne. Hæld det over kødet og lad det marinere i 12 timer. Skær peberfrugterne i store stykker løg og rens champignons. Sæt grøntsagerne og kødet skiftevis på spyddene. Grill spyddene ved fuld varme i ca. 10 minutter. Alt efter hvordan du ønsker dit kød:-)

Bland skyr og tahin sammen med hvidløg. Smag til med sødestof og citronsaft. Hak salat, agurk og tomater. Rist tortillaerne på grillen til de er varme. Pas på at de ikke bliver sprøde.

Tip. Hvis du bruger træspyd er den god ide at lægge dem i vand ca. 10 minutter.

Energifordeling pr. person
416 g, 439 kcal, 10% kulhydrat, 46% fedt, 44% protein

 

1 thought on “Indiske spyd med tahindressing

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *