Information omkring fertilitetsforløb hos Maria Dior

Dette forløb kan I vinde i næste uge her på bloggen. Maria har nemlig i anledning af PCOliv´s 5 års fødselsdag valgt at give et forløb til en værdi af 5780 kr., til en af jer 🙂 Forløbet kan startes op efter nytår 🙂 Og det kan også bruges selvom man ikke ønsker graviditet. Man kan selvvælge fokus – altså om det skal være et forløb med henblik på vægttab, livsstil eller graviditet. Forløbet vil være det samme, dog med forskelligt fokus. Forløbet kan foregå online, såvel som ved personlig fremmøde. Personligt ville jeg super gerne vinde det forløb 😉

Du kan læse mere om hvordan du kan vinde forløbet, på mandag her på bloggen. Der er mange lækre giveaways på højkant i anledning af at bloggen fylder 5 år 🙂

Logo Maria Dior

 

Information omkring fertilitetsforløb

 

Hermed lidt information omkring fertilitetsforløbet

Målet med forløbet er at opnå balance i hormonerne i kroppen, sådan at kroppen er helt klar til at modtage fertilitetsbehandling, enten via kostplan, eller ved fertilietbehandling ved en fertilitetsklinik.

4 dages detox:

Består af forskellige juice, som gir kroppen masser af antioxidanter, vitaminer, mineraler og næring. På samme tid renser de ud i fordøelses systemet og bindevævet, og ”resetter” dermed kroppen sådan at den er upåvirket af tidligere kost, og er modtagelig for nye input.

4 ugers kostplan:

Består af fast føde, sammensat på en måde der er generel, dvs .ikke personlig, og har som formål at øge organerne og cellernes funktioner sådan at alle systemer i kroppen bliver forbedret og kan yde et bedre arbejde, end tidligere. Det gør at man bliver mere energisk, sover bedre om natten, og bedre optager de forskellige macro-og micro nutrienter i kosten som spiller en rolle for optimal funktion. På samme tid vil den fortælle os hvilke fødevarer vi tidligere har haft i vores dagligkost, der har været negative for vores system. Dette ved hjælp af de tidligere udfyldte spørgeskema. Kosten indeholder udelukkende naturlige fødevarer og er inspireret på bagrund af stenalderens kostprincipper.

8 ugers kostplan:

Består af fødevarer der er gavnlige for lige præcis dig. Ved hjælp af spørgeskema samt prøver, finder vi ud af hvordan den generelle kost har fungeret for dig, hvad der ikke har fungeret helt optimalt, og hvad der slet ikke har fungeret, også i forhold til din livsstil, og dit problemområde, hvis dette er kendt (feks, nedsat æg kvalitet). Her handler det om at lave en ny livsstil, hvor vi eliminerer fødevarer der nedsætter dine østrogenhormoner, der gør dig træt, stresset, gir hovedpine osv. Der bliver fokuseret på det mere personlige plan, og sommetider tager det nogle ekstra uger at finde den helt optimale kostplan. I denne fasen er det meget vigtig at samarbejde godt, og at opdatere mig omkring din krop og din psyke, sådan at vi kan handle hurtigt for at finde den helt rigtige livsstil for dig.

16 ugers kostplan:

Den sidste fase hedder 16 ugers kostplan. Når du er nået hertil er det tid til at give dine hormoner et lille ekstra skub, på en naturlig måde. Denne kostfase er også personlig, da vi bruger elementer fra din 8 ugers plan, men her er nogle forskellige fødevarer inkluderet, som skal give dine hormoner og din krop et lille ekstra skub. I løbet af 16 uger, er kroppen på sit mest fertile punkt, og du har gjort alt du kan selv, for at hjælpe på vej.

89% bliver gravid i løbet af forløbet. 100% føler de har mere overskud, er sundere og har en bedre livskvalitet.

 

Ved siden af kostplanen anbefales en investering i et fertilitetsboostende træningsprogram, der har vist enestående resultater ved kombinering med kostprogrammet. Det består af tung styrketræning 2x ugen samt 1 yoga program. Jeg skræddersyr gerne programmet sådan at det kan laves derhjemme med begrænset udstyr. Dog kræver det at du har relativt tunge redskaber.

Ved siden af følger dr 3x spørgeskemaer, 1 mentalitetsprogram samt 1 afspændingsprogram og 1 livstilsprogram. Disse programmer skal hjælpe med at få det helt optimale ud af din fertilitet.

Hvis du har spørgsmål omkring forløbet, bedes du tage kontakt til os på info@mariadior.com

Du kan læse mere om Maria Dior her på hjemmesiden

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *