Inspiration til nytårsmenuén


Nytår er for mig lækker mad og samvær med kære venner. Jeg elsker at kræse for mine gæster denne aften og har i mange år stået får nytårsaften i vores vennekreds. Jeg bruger rigtig mange timer i køkkenet og elsker det:-) Ved ikke noget værre end at komme ud og få den gænse tunmousse, bagekartofler med oksekød og pulverbearnais og så købe is til dessert. Hold da op det er kedeligt:-) Jeg synes også at man kan købe mange gode menuer rundt omkring (også til os). Så der er ingen undskyldning for kedelig mad nytårsaften;-)

I år skal ikke være en undtagelse her i huset:-) Så kære gæster I skal ikke læse med nu, hvis I vil overraskes på mandag;-)

Forret
Kanapeer. Regner med at lave 4 forskellige slags.

Hovedret.
Svinemørbrad svøbt i urter og parmaskinke med ovnbagt blomkålsmos og noget tilbehør (ikke fastlagt endnu), dertil en lækker svampe sauce.

Dessert
Hjemmelavet is eller måske citronfromage.

Jeg må så også lige nævne at min datter denne aften har bestilt hotdogs. I en rigtig udgave. Hmmmmm, tænkte jeg lige da hun sagde det, men jeg har faktisk givet mig. Denne aften skal være en fest dag for både børn og voksne:-)

Jeg kan selvfølgelig ikke give jer opskrifterne, da jeg ikke har lavet tingene endnu. Men jeg lægger det på efter nytår. Måske I kan bruge det en anden aften:-) Men der er her en del anden inspiration.

Oksebov med løg & jordskokker som Labskovs – af Thomas Rode Andersen*

Forretter
Avocadomousse svøbt i røget laks – af klinisk diætist Anita Andersen*
https://pcoliv.dk/avocadomousse-sv%c3%b8bt-i-r%c3%b8get-laks-af-klinisk-diaetist-anita-andersen/

Carpaccio af torsk med stenbiderogn – af Claus Julius Holm
https://pcoliv.dk/carpaccio-af-torsk-med-stenbiderogn-af-claus-julius-holm/

Mini pandekager med syltet laks
https://pcoliv.dk/mini-pandekager-med-syltet-laks/

Hovedret

Oksebov med løg & jordskokker som Labskovs – af Thomas Rode Andersen*
https://pcoliv.dk/oksebov-med-l%c3%b8g-jordskokker-som-labskovs-af-thomas-rode-andersen/

Oksemørbrad med rucola og parmesanchips – opskrift fra “Kvinde optimér din kost”*
https://pcoliv.dk/oksem%c3%b8rbrad-med-rucola-og-parmesanchips-opskrift-fra-kvinde-optimer-din-kost/

Kylling i vindruesauce
https://pcoliv.dk/kylling-i-vindruesauce/

Dessert

FerskenParfait med nøddebrud
https://pcoliv.dk/ferskenparfait-med-n%c3%b8ddebrud/

Philadelphia-is. Opskrift fra “Spis dig i balance”*
https://pcoliv.dk/philadelphia-is-opskrift-fra-spis-dig-i-balance/

Islagkage
https://pcoliv.dk/islagkage/

Og så selvfølgelig noget lækkert til kl. 24,00:-)

Mandelkager/kransekagekonfekt
https://pcoliv.dk/mandelkager-kransekagekonfekt/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *