Insulinens effekt er undervuderet.

Interessant indlæg som Espen Rostrup skriver på sin blog www.espenrostrup.com Jeg blev meget overrasket over at læse at det er helt forkert, at man i mange år har givet fedt skylden for fedme. Espen Rostrup skriver dokumenteret om at insulin er synderen. Og det er spændende nyheder i min verden.

Espen Rostrup er tilhænger af LCHF kost, som man kan læse meget mere om på hans blog. Der er også mange andre spændende indlæg.

Desværre sidder jeg tilbage med et spørgsmål. Og det er om man stadigvæk kan spise lidt kulhydrat – altså som vores PCOkost, eller om man helt skal spise efter LCHF principper. Det må jeg have undsøgt hos en diætist:-)

Jeg synes indlægget på Espen´s blog giver mig en brugbar forklaring på hvorfor jeg føler at PCOkosten er så fantastisk, når man skal tabe sig (og på mange andre ting).

Læs Espen Rostrups indlæg her http://espenrostrup.com/2011/05/10/insulinets-effekt-er-undervurdert/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *