Islandsk Lagkage – af Jeanett Westergaard
Jeg har modtaget denne opskrift af en læser – tak til Jeanett. Jeg blev ualmindelig lækkersulten da jeg så billedet og tænker den må prøves snart;-) Jeanett skriver at hun har fået inspiration til kaloriebomben fra “Til middag hos….” på TV3. Lækkert ser det ud.
.
Islands lagkage
af Jeanett Westergaard
4 Æggehvider
4 pasteuriseret Æggeblomme
200 g Sukrinmelis
100 g mørk Chokolade
100 g Smør
140 g Kokosmel
1/4 dl Fløde
Fremgangsmåde :
Æggehviderne piskes meget stive. Heri blandes kokosmel og 140 g sukrinmelis + kokosmelet.
Bages i en springform i ca. 45 min. v/ 175 grader.
Æggeblommer piskes med 60 g sukrinmelis, 100 g blødt smør. Tilsidst røres 100 g smeltet chokolade i.
Cremen fordeles over den afkølede kagebund og stilles på køl.
Pyntes med flødeskum.
.