Japansk inspireret bønnesalat – af Osmor

Endnu en af opskrifterne fra konkurrencen – mange tak Osmor. Jeg synes denne salat lyder lækker og er anderledens end det jeg plejer at lave. Jeg bruger normalt ikke soya i min mad, men dette lyder skønt og jeg vil kaste mig ud i at prøve retten af meget snart:-)

Japansk inspireret bønnesalat af Osmor
(4 personer)

250 gr ekstra fine grønne bønner
2 spsk hørfrø
2 spsk sesamfrø
1 fed hvidløg
2 tsk sukrin
4 tsk soya

Overhæld de frosne bønner med rigeligt kogende vand og rist imens hørfrø og sesamfrø på en tør pande.
Rør sukrin og finthakket hvidløg med soya til sukrinen er opløst.
Hæld vandet fra bønnerne.
Bland de lune bønner med soyablandingen drys sesamfrø og hørfrø over

.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *