Jordbærtærte på grillen – uden mel og sukker

Jordbærtærte på grillen

Mums for en lækker kage og så er den lavet på en grill (min nye lækre Outdoorchef Ascona). Det var en helt fantastisk lækker bid. Men det startede faktisk fordi jeg skulle afprøve om sælgeren af grillen nu også havde ret – “Du kan lave alt på den her grill, på nær is”. Ja, ja tænkte jeg, men han havde ret;-)

Jeg har faktisk også bagt brød på grillen. Godt nok ikke PCOvenligt men det skal nok komme. I kan jo godt se brødet.

foccacia på grill 3

Så jeg er faktisk tilbøjelig til at give sælgeren ret – man kan lave alt. Jeg har også lavet en sammenkogt ret (den får I en anden gang), så ja – alt kan laves på den grill. NÅ, men det var jo jordbærtærten vi kom fra.

Kage bliver jo nok aldrig sundt, næsten hvordan man vender og drejer det. Men man kan lave den så vi ikke reagere på det. Så får vi måske for meget fedt den dag, men hellere det:-) Sådan vælger jeg at gøre:-) Faktisk er det rigtig længe siden at jeg har haft en kageopskrift på bloggen, fordi jeg ikke har fået kage. Men nu skulle det være og selvfølgelig med min ynglings kage – jordbærkage.

Jeg har lavet beregningen i to forskellige udgaver og kagen kan selvfølgelig også laves i en almindelig ovn;-) Hvis du spiser 1/4 af denne kage er det 274 kcal. Det er vist ok, for at synde 😉

Jeg vil også lige minde om den nye Facebook gruppe – PCO Danmark. Her er mange gode informationer, diskussioner, inspiration og en del hygge at hente:-)

5 thoughts on “Jordbærtærte på grillen – uden mel og sukker

  1. Det lyder lækkert – skal helt sikkert prøves.. Jeg tænker at hvis man vil spare lidt på fedtet og gerne vil have flere proteiner i – kan man jo erstatte det halve af flødeskummet med skyr.. Stadig blande det sammen, så man får den lækre luftige creme..

    Hilsen Tanya

  2. Kan bunden bages dagen før? Min mor hr nemlig fødselsdag på fredag og ville bruge den der. Tænker bare om bagetiden skal være længere i ovn?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *