Kage a la mazarintærte.
Længes helt vild efter en blød hvid kage. Der ikke skal tygges, men bare er klæbrig, luftig og sød. Synes det lykkes meget godt med denne:-) Den minder mig helt om før PCO, hvor mazarintærter blev flittigt spist herhjemme;-) Og nej, vi kunne ikke vente med at skære i kagen, til chokoladen var stivnet;-)[password-protect]
Kage a la mazarintærte
4 Æg
150 g. Sukrin
120 g Mandler (malet til fint mel)
100 g. Kamutmel
1 spsk Skallin
100 g. smeltet Smør
1 dl. Mælk
1 tsk. Vanilje
1 tsk. Bagepulver
et par dråber Mandelesses
1 revet Æbler
Pisk æg og sukrin til en luftig masse. Tilsæt smeltet smør, skallin, mandelmel, vanilje, kamutmel, mandel essens, mælk og bagepulver. Pisk det godt igennem. Rør forsigtigt det revet æbler ned i skålen. Hæld dejen i en springform og bag den i en 180 grader varm ovn i ca. 30 minutter. Hold øje med kagen.
Når kagen er kold, hældes der smeltet chokolade over.[/password-protect]
.
Kan man godt bruge “HUSK” i stedet for skallin?
Hej Emilie
Det er det samme, så det kan du sagtens:-)
Hej
Vil bare lige sig tak for endnu en god opskrift, det er altså en af de bedre PCO kager jeg har smagt, skønt med noget god blød kage.
Jeg puttede lidt smør i chokoladen så den ikke stivnede helt, det blev det ret godt af.
Tak for en god blok.