
Kål pizza – af Julie
Julie har sendt os denne pizzaopskrift og mange tak for det, Julie:-) Jeg synes at det ser meget spændende ud og har faktisk aldrig selv prøvet sådanne en udgave, men måske skulle jeg til at prøve:-)
Her er hvad Julie selv skriver om opskriften
“Jeg har en opskrift som jeg prøvede i søndags. Det var en opskrift som jeg fandt på youtube men jeg har ændrede den for at give den en bedre smag. Jeg kan ikke lige helt gennemskue, om der er noget i, som vi ikke må få? det tror jeg du er bedre til at se end jeg 🙂
Kål Pizza, jep det lyder som noget der kunne lugte af prut, men det gjorde den heldigvis ikke 🙂 “
Kål pizza – af Julie
Bund:
1 lille blomkåls hoved (eller ½ hvis det er stort)
1 sp. ske. oregano tørret
1 æg
1 god håndfuld revet mozzarella ost
Bunden:
Skær blomkålen store stykker, og blend det så du får en masse små smuler, der ligner ris, kom det i mikroovnen, i ca. 8 min. her efter kommer oreganoen i, og så et æg ned ved, så en god håndfuld reven mozzarella ost, rører det rundt til det begynder at klistret lidt sammen.
Kom ”dejen” ud på bagepapiret (det kan være en fordel at lave det direkte på bagepladen eller bagen stenen) samle dejen på midten, for at gøre det nemmer at rulle ud tag et stykke bagepapir og læg oven på og rul så dejen ud, den må ikke være for tynd, ca. 0,5cm.
Bag bunden i en forvarmede ovn på 230gr. I ca. 10-15 min til den er gylden i kanten.
Her efter kan du komme det fyld på du ønsker, være obs på at det ikke er for vandede det du kommer på.
Bag pizzaen igen til osten oven på er smeltet.
Man kan komme det topping på man har lyst til.
Her er hvad jeg havde på.
Skinke skriver
Peberfrugt
Pølse stykker
Championen
Rødløg
Tomat sjap, jeg bruger Dolmio uden sukker
Frisk Mozzarella
Frisk basilikum
Beklager billedet er lidt dårlig kvalitet, det der er gråt er egentlig grøn basilikum 🙂
Det ser spændende ud! 🙂