
Kalveculotte med brændende hjerter
Til min elskede:-) Det var menuen i går, da vi i den grad havde noget at fejre. Jeg har i de sidste par måneder været igennem helvede, da jeg fandt en knude i mit bryst. I går var jeg så til mammografi. Og blev frikendt – det var ikke kræft:-))) Kan man få en bedre besked?
Nå, men min kære mand har holdt min dårlige humør ud og støttet mig hele vejen igennem. Han sad også troligt ved min side i går. Så derfor lavede jeg denne skønne middag til ham da vi kom hjem fra hospitalet:-) Og den passer jo helt perfekt til Vallentine i morgen:-)
Og må lige fremhæve den persillecreme – mums, den er god.
Kalveculotte med brændende hjerter
800 g. kalveculotte
hvidløg
salt og peber
Salat
Peberfrugt
agurk
salat
tomater
Persillecreme
1 bundt persille
salt
Snit fedtkanten på culotten og gnid med hvidløg, salt og peber. Læg stegen på en rist over en bradepande. Stil den i ovnen ved 225 grader, og brun den ca. 15 minutter. Skru ned til 160 grader, og steg den ca. yderligere 20 minutter Lad kødet trække indpakket i alufolie ca. 20 min. Skær kødet i skiver på tværs af kødfibrene.
Salaten snittes fint og peberfrugt, agurk, radisser og tomater skæres i hjerteformer:-) Persillen renses og blendes til en fin creme. Du kan evt. tilsætte lidt vand. Smages til med lidt salt.
Energifordeling. 210 g. 1686 kcal. 11% kulhydrat, 49% fedt, 40% protein.
LCHF tip
Tilsæt en god olie, både i persillecremen og over salaten.