Kanelvafler med æblecreme – LCHF

Kanelvafler med æblecreme

På denne første dag i fødselsdagsugen, får I en opskrift på de bedste vafler jeg nogensinde har smagt:-) Uhmmm, de var så fulde af smag og sødme. Creme passede perfekt til med de sprøde æblestykker. Det her er en klar ny favorit her i hjemmet. Både morgen, middag og aften;-)

7 thoughts on “Kanelvafler med æblecreme – LCHF

 1. Kan man erstatte kokosfibre med noget andet!?!

  Og tak for en fantastisk hjemmeside og ikke mindst lækre opskrifter

  -Bella

  1. Undskyld at jeg ikke har set din besked, men er netop hjemvendt fra ferie 🙂 Du kan tilsætte lidt ekstra mandelmel eller lidt pofiber. Alt efter hvad du har. Men du må prøve dig frem med mængden 🙂

 2. Hej
  De er super lækre og smager godt. Jeg har dog problemer med at få dem høj, de bliver flade og helt udsmattet. Hvad gør jeg forkert?

  God dag.

  1. Tænker det kan være at du bruger en anden type mandelmel eller kokosmel? Det skal være de mærker jeg har nævnt for at du får samme resultat. Ellers ved jeg det ikke 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *