Kanon tilbud fra Netslank.dk

I forbindelse med PCOpower er startet her på PCOliv.dk og jeg er gået igang med at tabe de 40 kilo, vil jeg jo rigtig gerne have at flere af jer komme med på vognen:-) Jeg vil så gerne følges med flere af jer. Mange af jer har allerede meldt jer til den fælles vejning på PCOnet.dk. Og det bliver spændende at se  hvor meget vi sammen får tabt;-) Du kan sagtens være med endnu, hvis du har lyst – Fælles vejning.

NetSlank.dk  har valgt at give to rigtig gode tilbud til jer. To tilbud som I kan bruge, hvis I gerne vil tabe jer, eller bare lære PCOkosten at kende. Jeg siger mange tak til Netslank for de gode tilbud og håber at mange af jer vil få glæde af tilbuddene:-)Du kan her læse mere om NetSlank

Tilbud 1:

Diætist PCOpakken  for kun 995 kr. (du sparer 400 kr.)
Her er hvad NetSlank selv skriver om PCOpakken: Har du PCO/PCOs kan du via den rigtige diæt opnå normale/sunde blodprøveværdier. Vi er eksperter i PCO diæter og kan hjælpe dig til at få din krop i balance og blive mere fertil. Diæten følger nogle helt specifikke retningslinier og for at gøre det nemmere i starten, har vi lavet en 2 ugers menuplan til dig.

Som PCO pige i NetSlank modtager du også ekstra materiale, som kan gøre hverdagen lidt nemmere.

PCO-pakken inkluderer Netslank SOLO under hele forløbet.

Læs mere om PCOpakken

Tilbud 2:

NetSlank Solo, 3 måneder for kun 125 kr. (halv pris)
NetSlank skriver følgende om NetSlank Solo:

Forum
Mere end 800 opskrifter
Dagsregistrering
Egne opskrifter og varer
Menuinspiration, opskriftinspiration, videoer

Med NetSlank Solo får du adgang til vores opskriftsdatabase med mere end 800 opskrifter, udviklet af teamet bag NetSlank. Du finder opskrifter til både flad mave, PCO og almindelig skrump. Derudover får du mulighed for daglig registrering af hvad du spiser. Du får adgang til vores forum, med fx ugentlig menuinspiration.

Når du har lavet en dagsregistrering i NetSlank kan du bytte både varer og måltider ud. På den måde kan du indsætte opskrifter fra databasen i din egen registrering og du kan selv indskrive dine egne private opskrifter. På vores forum kan du skrive med andre NetSlank brugere og du kan spørge kostvejlederne til råds.

Med NetSlank Solo får du ingen personlig kostvejledning. Er du ikke tilfreds efter 14 dage, får du pengene retur.

Læs mere om NetSlank Solo

Ønsker du at gøre brug af 1 af disse gode tilbud så skriv til mig på nr@adoptionsverden.dk, så får du en rabatkode af mig:-) Husk at skrive om hvilket et produkt du ønsker rabatkode til!!!!!!

Jeg bruger selv NetSlank Solo til at taste alt ind hvad jeg spiser. Jeg vil varmt anbefale det, til dig som har rimelig styr på PCOkosten, men gerne vil have styr på hvad du spiser. Det giver et fantastisk overblik over protein, kulhydrater, fedt, Mufa og kalorie indtag.

Til dig som ikke er så godt inde i PCOkosten, kan jeg anbefale et diætist forløb. Det er uundværligt til at komme igang. Og selvom du kender kosten godt, så kan det også være rart med en diætist som hjælper dig hele vejen:-)


De her tilbud er virkelig PCOpower:-)

3 thoughts on “Kanon tilbud fra Netslank.dk

 1. Kære Nina
  Det er jo rigtig gode tilbud du der har skaffede os:-)

  Jeg er nu lige lidt nysgerrige og håber du vil svare.

  Er det en PCO-pakke du bruger eller har du købt/fået ekstra? Her tænker jeg på det mere mentale der er i det at tabe sig.

  Venlig hilsen
  Anne

  1. Jeg ved faktisk ikke hvilket forløb jeg hører under:-) Men hvis du er i tvivl så synes jeg at du skal prøve at ringe til NetSlank. De vil helt sikkert gerne fortælle om hvilket forløb der kan hjælpe dig:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *