Klatkager
Resten af risengrøden skal bruges:-) Og jeg elsker klatkager, så det må blive aften hygge til Disney sjov:-) Målene skal ikke tages så nøjagtigt. Det er nemlig det der er så charmerende ved klatkager – de smager aldrig ens, men altid godt. Det er første gang jeg laver dem i denne grov udgave og jeg var lidt betænkelig. Men de blev rigtig gode – hvis jeg selv skal sige det;-) Man får slet ikke smagen af byg og de er nemme at tygge. Er sikker på at min datter også nok skal spise dem:-)
Klatkager
300 g. Risengrød https://pcoliv.dk/risengr%c3%b8d/
2 Æg
3 spsk. Kamutmel
1 spsk. Sukrin eller andet sødestof
lidt mælk
Vanilje efter smag
Rør det hele sammen og steg små pandekager på en pande med smør. Steg ved lav varme, da de nemt brænder på. Serveres med syltetøj.
Tip
Smager også skønt i madpakken, med frisk frugt til osv. Vi skal have de sidste til morgenmad i morgen;-)
ja klatkager er godt. klatkager af byggrød og så tilsat “blå dåse” er et hit her – også hos ham på 5.