Kokoskage med limecreme

Hip-Hip Hurra

I dag bliver PCOliv 2 år. Og derfor skal I dag have en rigtig skøn kage. Den smager virkelig godt. Lækker og frisk, med luftige bunde. Uhmmmmmmmmmmmmm. Happy birthday:-)

Kokoskage med limecreme
-12 personer

4 Æg
1 dl. Sukrin+
2 dl Kokos fibre – Jeg bruger denne  Kokosfibre
4 dl. Mælk
2 spsk. FiberHusk
1 dl. Becel
2 tsk Bagepulver

Creme
200 g Philadelphia
50 g. Sukrin+
1 Lime

Pynt: 25 g. ristede mandelflager.

Rør æg og sukrin til en luftig hvid masse.  Tilsæt resten af ingredienserner. Lad dejen hvile i ti minutter, så melet og skallin kan suge væsken. Smør en rund springform og bag kagen 20-30 minutter i en 180 grader varm ovn. ´

Rør osten med sukrin, samt revet limeskal af en lime og saften fra 1 lime. Brug håndmixeren. Rør til cremen er jævn og glat.

Når kagen er kold, skæres den over med stor kniv. Luft forsigtig toppen af. Fordel halvdelen af cremen på bunden. Læg toppen over. Pynt med resten af cremen og drys ristede mandelflager over.

Opbevares i køleskabet.

Energifordeling pr. 100 g.
167 kcal
13% Protein
57% Fedt – 21% Mufa
30% Kulhydrat (14,6 g)

10 thoughts on “Kokoskage med limecreme

  1. Jeg ved det Camilla. Det er en af de ting jeg arbejder på at få lavet:-) Men det koster desværre penge:-( Men det kommer

 1. Jeg forsøgte mig med denne opskrift her til aften, og den var virkelig vellykket (opgav dog at dele den). Kæresten mente det var den bedste pco-kage til dato. Synes ellers jeg har været vidt omkring i mine forsøg:)

 2. Uhm Nina… det ser virkelig ud til at være en lækkerbidsken – mon ikke man skulle afprøve den… fødselsdag står for døren og ideer til desserter, ja de hænder ikke på træerne.

 3. Hej.

  Jeg har brug for hjælp. Jeg har nu prøvet at lave denne kage 2 gange og begge gange er den total mislykket.
  Den første gang var dejen så tynd at det løb ud af formen og så blev den helt svampet i bunden og alt kokosen var i toppen, trods det at den fik mere bagetid en opskriften siger.
  Anden gang blev dejen tykkere og så brugte jeg bagepapir. Den fik igen mere bagetid end opskriften siger men stadig er den fuldstændig mislykket. Den er denne gang blevet rigtig meget gummi agttig og slet ikke til at spise. kokosen var godt nok pænt fordelt denne gang men det er jo lidt ved når kan ikke kan spises. Hvad er det der går galt?

  Med Venlig hilsen
  Karina Sigsgaard

  1. Jeg kan ikke lade være med at tænke på om du bruger de rigtige ingredienser. Når du skriver kokosen lægger sig i bunden, så tænker jeg at du bruger almindelig kokosmel. I opskriften er brugt kokosfibre. Se link i opskriften. Det er fedtreduceret og meget fint som mel. Er det det du bruger?

 4. Mums, den ser lækker ud!
  Kan jeg mon bruge smør i stedet for becel? Eller noget andet?
  Med venlig hilsen Signe

 5. Det kan du bare erstatte med andet flydende fedtstof – Eks. Lise. Du kan også bruge alm. smør, som du selv foreslår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *