
Kokospandekager – af Sofie Puggaard

Kokospandekager – af Sofie PuggaardTil 16. stk skal man bruge:
3 æg
2 dl. kokosmælk light
1,5 dl. Mandelmel
1,5 dl. Kamutmel
4 spsk. Kokosmel
1 tsk. Vanilleessens
2 spsk. Sukrin
1 tsk. Bagepulver
.
Æg og sukrin piskes godt med vanilleessens. Tilsæt kokosmælk og kokosmel. Mandelmel og Kamutmel piskes i, til sidst bagepulver.
Dejen hviler i 10 min. Pandekagerne sættes i klatter på panden og steges kort på hver side til de er gyldne.
De smager vildt godt med Hasselnøddecreme, is eller bær!
Energifordelingen er således (iflg. netslanks beregner):
83 kcal. pr. styk
23% protein
47%fedt
30% kylhydrat.
Jeg prøvede disse i weekenden og det var super gode!!!
De ser lækre ud – men er næppe LCHF, når der er kamutmel i og kokosmælk LIGHT ;o)
Det var godt du skrev det Mette – jeg havde fået sat dem i en forkert kategori. Så tak for hjælpen;-)
For du har helt ret. Det er slet ikke LCHF